I have a life that’s good

Sitting here tonight, by the fire light // It reminds me I already have more than I should // I don’t need fame, no one to know my name // At the end of the day, Lord I pray // I have a life that’s good // Two arms around me // Heaven to ground me // and a family that always calls me home // Four wheels to get there // Enough love to share and a // sweet, sweet, sweet song // At the end of the day, Lord I pray // I have a life that’s good // Sometimes I’m hard on me // when dreams don’t come easy // I wanna look back and say I did all that I could // At the end of the day, Lord I pray // I have a life that’s good // Two arms around me // Heaven to ground me // and a family that always calls me home // Four wheels to get there // Enough love to share and a // sweet, sweet, sweet song // At the end of the day, Lord I pray // I have a life that’s good // At the end of the day, Lord I pray // I have a life that’s good…

Afgelopen weken was ik weinig online. Even tijd om bij te komen. Rust nemen en balans vinden. Heerlijk met de bips op de bank. Haakwerk, koffie en Netflix is dan een hele fijne combinatie. Ik ontdekte de serie Nashville en ik was verkocht. In twee weken heb ik drie seizoenen gekeken. Seizoen vier is net begonnen dus vanaf nu is het elke donderdag de nieuwe aflevering kijken. Als je een beetje van country muziek houdt, vooral kijken!! Ik heb er weer een heleboel mooie nummers door ontdekt.

2 reacties

  1. ik ben groot fan! van de serie en de muziek. het nummer joy parade van die 2 zusjes komt hier elke dag wel voorbij, zoonlief blijft zich maar verbazen ook over hun talent 🙂
    (heb nu net downton abbey gekeken, 4 seizoenen, heel wat anders dan nashville, maar ik vónd ’t leuk!)

    1. Ik ben ook fan 🙂
      Maar dat had je al wel gezien denk ik. Netflix is een prachtige uitvinding. Ik heb ook al heel wat series gekeken. Al die oude Engelse series zijn zo mooi. De films trouwens ook. Grace & Frankie vind ik ook hilarisch, vanaf 6 mei seizoen 2. Aanrader!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *