OOPS I DID IT AGAIN

Wat is dat AliExpress toch een geweldige uitvinding. Of niet, het is maar net hoe je het bekijkt. Zoveel moois voor weinig geld. Wat er dan voor zorgt, dat je toch nog wat besteld. Zo deed ik de afgelopen week drie bestellingen. Ik kon me niet inhouden en soms mag je gewoon lief zijn voor jezelf. Het begon met een paar washi tapes. Daarna een winterjas en gister nog wat tape en bovenstaande Traveler’s Notebook. Ik heb al een bruine, waarin ik mijn Bullet Journal, Agenda en Art Journal heb. Deze is ook van leer met een print. Als het goed is, zitten er twee boekjes bij. Hier wil ik de wat meer persoonlijke dingen in bijhouden.

Het is gewoon zo leuk om er mee bezig te zijn. Ik bestelde ook nog onwijs leuke paperclips, koffie bekers. Ik ben benieuwd of dat in één geheel over komt. Ik heb washi tapes met allerlei planten, blaadjes en cactussen besteld. Om alles toch een beetje in één stijl te houden. De aankomende weken houd ik de brievenbus goed in de gaten. En als er dan wat op de mat ligt, is het elke keer een feestje!!

WAT IS HET LAATSTE DAT JIJ VIA ALIEXPRESS BESTELD HEBT?
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *