GANDHI’S LESSEN

Een moment van bezinning. Even gedachten verzetten na een fijne, maar heftige periode. De vakantie heeft ervoor gezorgd dat ik hier veel te lang afwezig ben geweest. Zomer, mijn nieuwe liefde en vooral veel de deur uit. Nu is de tijd van naar binnen weer aangebroken. Niet alleen lekker thuis, kachel aan en met een dekentje op de bank. Maar ook het naar binnen keren in jezelf. Mee gaan met de seizoenen. Zo merk ik meer en meer dat de maan heel veel invloed heeft. Momenteel komt er een Nieuwe Maan aan, die voor mij vaak het heftigst is. Eerder werd ik erg onrustig, maar sinds ik me er meer in verdiept heb, voel ik rust. Ik vertrouw, ik vaar op mijn eigen koers. Dat is niet altijd makkelijk, maar voelt wel fijn.

Rust vind ik in het bezig zijn met mijn Traveler’s Notebook. Stukje dagboek, Art Journal, Bullet Journal en agenda in één. Uiteindelijk heb ik een goedkope versie besteld bij AliExpres. Ook de inserts heb ik daar besteld, ze zijn op zich prima maar ik vind ze een beetje te dik/lomp. Dus ben ik naar Buiten de Lijntjes geweest en heb daar een dotted insert, één met vierkantjes en een agenda gekocht. Deze zijn wat flexibeler en vind ik fijner. De dotted zit voorin en gebruik ik als Bullet Journal. Mijn Leuchtturm ligt nu op tafel, is me uiteindelijk toch te groot om overal mee naar toe te nemen.

Zo af en toe maak ik een Art Journal pagina tussen mijn schrijfsels. Afgelopen keer heb ik een Happinez er bij gepakt en ben ik woorden uit gaan knippen die me op dat moment iets deden. Dat dit Gandhi’s woorden waren, was niet de eerste keer. Ik had dan ook echt even een moment van bezinning nodig. Even de rust om de drukke periode te overzien. Als ik dan zo bezig ben, vallen alle puzzelstukjes in elkaar.

WAAR VINDEN JULLIE JE RUST IN, ALS JE CREATIEF BEZIG BENT?

 

Bewaren

Bewaren

1 reactie

  1. Hé leuk je bent ook weer in Blogland! Je hebt er wat moois van gemaakt: je Travelers Notebook! Heerlijk om zo bezig te zijn.. Het is idd leuk om met de woorden of plaatjes die je inspireren een pagina te creeëren & dan te voelen dat het klopt! Dan zit je in een heerlijke flow.. Njoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *