DIT MOET WEL LIEFDE ZIJN

Als je ogen me niet meer zien zoals nu // En ik je niet meer versteld doe staan // Zal je naar me verlangen zolang als het duurt // Of ga je nooit meer bij me vandaan // Want ik weet dat // Ik nooit vergeet wat //  jouw liefde is // En m’n hart, klopt // Nog even hard // als in het begin // Maar wat ik niet bevat // mensen worden zomaar verliefd op elkaar // Is er dan zoiets als het lot  // Ik beloof je dat ik je nooit meer laat gaan // Niets maakt onze liefde kapot // Lieve schat // hou me vast en blijf bij mij // Pak mijn hand, neem me mee en vergeet de tijd // In jouw armen voel ik me vrij, denk ik even hardop // Wat ik nu voel moet wel liefde zijn // Als ik grijs ben en telkens hetzelfde vergeet // En mijn vrienden verlies aan de tijd // Als mijn lijf de kracht niet meer heeft // Weet ik dat je nog steeds houdt van mij // Want ik weet, dat je nooit vergeet, wat mijn liefde is // En jouw hart, klopt // nog even hard // als in het begin // Maar wat ik niet bevat // Mensen worden zomaar verliefd op elkaar is er dan zoiets als het lot // Ik beloof je dat ik je nooit laat gaan niets maakt onze liefde kapot // Lieve schat, hou me vast en blijf bij mij // Pak mijn hand, neem me mee en vergeet de tijd in jouw armen voel ik me vrij // denk ik even hardop // wat ik nu voel moet wel liefde zijn // {…..}  Oohh lieve schat hou me vast en blijf bij mij // pak mijn hand, neem me mee en vergeet de tijd // In jouw armen voel ik me vrij // En denk ik even hardop // wat ik nu voel moet wel liefde zijn // wat ik nu voel moet wel liefde zijn // wat ik nu voel moet wel liefde zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *