KUINDERBOS

Omdat mij verteld werd dat het Waterloopbos op zondag veel drukker zou zijn, ben ik gister naar het Kuinderbos geweest. Hier ben ik al wel eerder geweest. Voor mijn gevoel is het veel kleiner, maar ook mooi en voor de zondag toch best rustig. Ik heb de blauwe route gelopen van 3 km. De natte neuzen route geloof ik. Bij het open stuk in het veld, zag ik twee kleine oortjes boven het graan uit steken. Het was een ree en wauw, wat is dat bijzonder als het rustig aan loopt te snoepen en dan ineens de sloot oversteekt, vlakbij!! Helaas kon ik er geen duidelijke foto’s van maken met mijn mobiel.

Na de natte neuzen route nog een stukje kabouterpad en bos gelopen. De klim naar de grote trap en toen genoten van het uitzicht. Het pad langs het water is ook erg mooi. Volgende keer ga ik ook de andere kant op, nu aan de Kuinre kant gebleven maar je kunt veel verder lopen.  Het bestaat als het ware een beetje uit twee gedeelten. Ook dit bos is mooi en rustig en zeker de moeite waard!!

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *