★ ALICE IN WONDERLAND ★

 

aliceinwonderland2

Toen ik van de week aflevering 17 keek van Once Upon A Time, herkende ik meteen mijn favoriete sprookje. Ik moet zeggen dat ik daarna geen afleveringen meer gekeken heb. Ik ben echt een watje, vind het eigenlijk veel te spannend. Ik word er zelfs een beetje onrustig van. Dat gesodemieter tussen Repelsteeltje en de boze heks, ik kan er maar niks mee. En dan de goedgelovige Emma…

In elk geval was het invullen van de volgende pagina in mijn Art Journal opgelost. Bladzijden uit het kringloopboekje, waterverf, plaatjes van internet, een stencil en lijm. Et voila. Ik vind dit toch één van de mooisten tot nu toe. Steeds meer het denken loslaten en gewoon doen. Hoe vaker je het doet, hoe meer verschillende manieren je ontdekt. Nog maar drie pagina’s te gaan…

2 reacties

  1. Erg leuk geworden! Mooie film is dat Alice in wonderland 🙂 en de serie once upon a time lijkt me ook super! Maar E lijkt het niets hihi en ik ben niet zo’n overdag-serie-kijker! Succes met je laatste bladzijdes! Ben benieuwd wat je er weer van maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *