Kringloopgeluk

 

kringloopgeluk2

Gistermiddag besloot ik toch nog even de fiets te pakken. Eerst even naar de binnenstad om brood en groenten te kopen en toen door naar de kringloop. Wat een drukte. Maar wat had ik een geluk.

Scoorde ik me daar toch even een paar leuke mokken en bloempotjes. En een theepot voor weinig, aangezien er een (heel klein) stukje af is. Onderweg naar boven vond ik een prachtige, ronde, houten snijplank en toen ik het avontuur met de lift naar boven had overleefd, lagen er zes geweldige kussenslopen op me te wachten. Allemaal met bloemetjes. Lekker retro.

Opnieuw bij de lift aangekomen, stond er een lange rij rollators en rolstoelen. Met klagende ouderen waarom zij altijd als laatste in de rij stonden. Geduld mensen, geduld is een schone zaak. Ik wachtte dan ook netjes tot het mijn beurt was om de lift in te mogen. Bij de kassa werd ik blij. Ik had een tas vol geweldige spullen en ik moest wel drie-euro-twintig betalen.

Toch ook nog even bij de buren geweest en ook daar geslaagd. Daar liep ik de deur uit met een cactus, twee vetplantjes en een zak potgrond. Het was even puzzelen op de fiets, maar het is gelukt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *