I DID IT AGAIN

Na mijn bestelling bij Happy Socks, kon ik het niet laten nog even verder te kijken. Toen ik een paar weken geleden bij de Cool Cat een leuke trui zag, was deze natuurlijk niet meer in mijn maat. De verkoopster was zo lief om te zeggen dat ik even op de website kon kijken, daar was hij vast nog wel.

En gelukkig had ze gelijk. De Game Over trui, mèt korting!! XL was er nog. De L in de winkel leek al vrij ruim maar dit was toch wel een gokje. De bestelling via de site ging makkelijk en werd de volgende dag bezorgd. En hij past!! Enige minpuntje, het is een damesmodel dus de mouwen zijn aan de korte kant maar dat is in het voorjaar geen ramp.

Aangezien nu overal leuke kortingen zijn, keek ik ook nog even bij Large. Toch wel mijn favoriet. Daar bestelde ik het overhemd met capuchon. Helaas, mijn maat niet op voorraad. Deze heb ik in XXL besteld omdat het flanellen overhemd wat ik vorig jaar bestelde, een beetje krap uitviel. De levertijd is vier weken maar met een korting van 6,66 die ik gemaild kreeg, kon ik het niet laten. Nu maar afwachten. Dit overhemd is een herenmodel. Dan zijn de mouwen lang genoeg. Met lange benen en lange armen is het soms best lastig om passende kleding te vinden. Maar Large biedt de oplossing.

Cool Cat & Large

Bewaren

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *