PROJECT SLAAPKAMER

Het zijn er 32 in de woonkamer en 8 in de slaapkamer. Planten. Ik ben er gek op. Het zijn voornamelijk vetplanten en cactussen want ‘moeilijke planten’ laat ik allemaal dood gaan zijn niet zo mijn ding. 

Ik ging ‘even’ op Pinterest kijken voor inspiratie met betrekking tot Project Slaapkamer. Op dit moment zijn de muren zwart, paars en grijs. Binnenkort worden ze wit. Tenminste, dat is de bedoeling. Maar in Huize Haaknaald is het vrij normaal dat het een poosje duurt voor zo’n project daadwerkelijk aangepakt wordt. Afijn, de muren zijn ooit wit, ik wil wat planken aan de muur en heel veel planten. Op de planken, voor het raam, hangplanten en cactussen in kleine potjes. Ik wil ze allemaal.

Mijn laminaatvloer, kozijnen en rolgordijn zijn zwart. En dat gaat prima samen met die witte muren. Vind ik. Mijn witte Ikea kasten mogen blijven, ik wil nog een paar zwarte, linnen opbergdozen voor er in en dan zijn mijn wensen voor de slaapkamer wel vervuld. Nu nog even ideeën verzamelen, hulptroepen bijeen roepen en daadwerkelijk aan de slag gaan.

Bewaren

4 reacties

    1. Wensen genoeg!! Inmiddels is het aantal in de woonkamer opgelopen (stekjes mee geteld) tot 42! Ik ben even bij het tuincentrum geweest. Ging gewoon vanzelf 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *