BONNIE & CLYDE

missmollyandme

Als Donald Trump president kan worden, kunnen wij op een doordeweekse dag naar een concert. Gewoon omdat het kan. En dat deden we. Woensdagmiddag zag ik de aankondiging in het krantje en heb ik de kaarten besteld. Donderdagavond gingen we op pad. Deze keer gewoon lekker op de fiets aangezien ze hier in de stad speelden.

Wat was het knus in de kleine theaterzaal. 129 plaatsen en lang niet alles bezet. Kleed op de grond met de instrumenten. En daar kwamen ze, Marlijn (zang/banjo) & Herge (zang/gitaar/banjo), Lucas (bas/elektrische gitaar) & Dave (drum/ukelele).

Het verhaal van Bonnie & Clyde werd verteld, nummers werden gespeeld. Ze praatten het mooi aan elkaar en af en toe vond ik het ook echt spannend. Puber en ik hebben genoten. Kippenvel en lachen. Wat was het mooi. De samenzang en het spelen, wat een muzikanten.

Na afloop konden we nog even met ze praten. Wat een fijne mensen. We hebben twee albums van ze gekocht en Puber is met ze op de foto gegaan. We hebben nog wat gedronken en toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Als je een beetje muziek liefhebber bent, zou ik er echt even naar luisteren. Het hele album is te vinden op Spotify.

Miss Molly and Me

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *