Rainbows & Unicorns

Vandaag voel ik me Pipi. Ik word blij van mijn Dr Martens met bloemetjes, mijn stippen legging, mijn nieuwe jurkje en verse bloemetjes. Ik geniet met volle teugen van de zon die af en toe door komt. Ik geniet zelfs van de harde wind en de regendruppels op mijn gezicht wanneer ik van school naar huis fiets.

Vandaag is zo’n dag dat ik intens genieten kan van de kleinste dingen. De pijn in mijn lijf is er nog steeds maar ik kan weer lachen. De zware hoofdpijn van zaterdag is verdwenen en mijn rug werkt weer een beetje mee. Het is hier lang niet altijd ‘rainbows & unicorns’. Meestal niet eigenlijk. Maar ik kan daarom des te meer genieten als het wèl wat beter gaat.

We zijn beland in de laatste week school. Vandaag was ik weer juf en morgen draai ik de laatste overblijf voor de vakantie. Je merkt goed dat we allemaal aan vakantie toe zijn. De laatste loodjes wegen het zwaarst.

Het grote afscheid zit er aan te komen. Morgenavond de musical waar Puber een hele leuke rol in heeft. Donderdag het echte afscheid van de basisschool. Weer een mijlpaal. Weer een nieuwe stap. We kijken er naar uit. Ze is er aan toe. Klaar voor. En ik eigenlijk ook wel. Ik weet zeker dat ze het gaat redden en een super leuke tijd gaat beleven. We gaan er samen van genieten en ook als het moeilijk wordt, zal ik er voor haar zijn. Ik ben nu al zo trots op haar en dat zal alleen maar meer worden.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *