Climbing high, falling low…

Looking back, I was so naive // To think the world was spinning round me // I kept on pushin’ but it didn’t budge // Kept on tryin’ but it never was // I thought that I could pave my way // But the truth had something else to say // Climbing high, falling low // Hanging on, Letting go // Sometimes it takes a crooked road to figure out // Oh, I wish I’d known what I know right now // There’s something working out there // That’s bigger than us // It’s hard to see and it’s hard to trust // It’s leading us home, sending us signs // Putting back the pieces of paradise. Yeah // Climbing high, falling low // Hanging on, Letting go // Sometimes it takes a crooked road to figure out // Oh, I wish I’d known what I know right now // Oh… // Climbing high, falling low // Hanging on, Letting go // Sometimes it takes a crooked road to figure out // Oh, I wish I’d known what I know right now…

Soms zet je een stap buiten je comfortzone. Het is leuk, het is fijn. Maar dan blijkt het na een poosje toch allemaal niet helemaal te kloppen. Je doet je best maar het voelt niet goed. Je klimt, je valt. Zoals dat gaat in het leven. Je hebt het geprobeerd en het is goed. Terug naar waar je was. Terug naar jezelf. Je hebt geleerd, je hebt je best gedaan. Het is goed zoals het is.

2 reacties

  1. doe jij yoga? ik deed van de week een yoga with adriene (loooove her!), waarin ze stelt ‘everything is as it should be’. veel aan/ over gedacht sindsdien..

    1. Ik doe mindfulness. Yoga staat ook nog op mijn wishlist, ik zal kijken of ik iets over adriene kan vinden. Mindfulness is vooral gericht op de ademhaling en het zijn in het hier en nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *