Boodschappentas

 

blog22febr16-2

Toen ik hoorde dat we voortaan moeten betalen voor een plastic tasje in de winkels, ontstond het plan zelf een boodschappentas te haken. Ik heb op Pinterest wat ideetjes opgedaan en het is een ‘simpele’ granny tas geworden. Deze keer met garen van Zeeman en Hema.

Ik heb 14 grannies aan elkaar gehaakt en bovenaan met vasten de handvatten gemaakt. Aan de binnenkant heb ik een kussenhoes (die ik bij de kringloop vond) genaaid. Zo is hij stevig genoeg voor een paar boodschappen. En heel makkelijk om te gebruiken tijdens het shoppen.

Stiekem is hij favoriet. Ik neem ‘m overal mee naartoe. Hij is lekker licht en makkelijk mee te nemen op het rekje van mijn fiets. Grappig is ook dat ik bijna iedere keer wel een leuke opmerking krijg als in ‘wat een mooie tas!‘ en ‘heb je die zelf gemaakt?‘ Dan mag ik trots vertellen dat ik deze inderdaad zelf gemaakt heb…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *