Op een regenachtige dag…

 

20-06-20162

Soms is een blogje typen moeilijker dan je denkt. Waar zal ik beginnen? Wat wil ik delen? Het is een onrustige tijd, dat is in elk geval zeker. De laatste weken school hakken er in. Knutselen en oefenen voor de musical, avondvierdaagse, schoolkamp. Zelfs het weer is wisselvallig. Het gaat hier dan ook nog steeds met ups en downs.

Het is een onrustige tijd maar ook een tijd waarin ik weer veel leer. Over anderen maar zeker ook over mezelf. En dat is soms best lastig. Maar ik blijf mijn hart volgen in de keuzes die ik maak. Ik word blij van de kids op school, zelfs als ze onrustig zijn, dat ben ik immers ook. Op een regenachtige dag kan ik er echt van genieten om met een haakwerkje op de bank te kruipen. En als de zon schijnt en ik me goed genoeg voel, ga ik er lekker op uit.

Luisteren naar mezelf, naar mijn lichaam, bewust zijn van hoe ik me voel. Rust en stilte. Juist even helemaal niks. Het is zo belangrijk om al die gevoeligheid helder te houden. Loslaten wat niet van mij is. Lief zijn voor mezelf. Ik trap weer even op de rem, terug naar mijn eigen ‘ik’.

Straks weer lekker met een kopje thee en een dekentje op de bank. Laat buiten de regen maar vallen, ik heb het goed. Hier binnen is het goed zoals het is…

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *