Tulpvakantie

 

9-5-162

Wat is het toch fijn dat we mogen genieten van het mooie weer. De afgelopen twee weken vierden wij tulpvakantie en gingen we regelmatig op stap. Puber en ik hebben ons eerste avondrondje gelopen, we gingen shoppen en kochten twee ligstoelen voor op het balkon waar we al heerlijk in hebben liggen chillen.

In het vroege ochtendzonnetje heb ik heerlijk zitten haken onder het genot van een bakje koffie. Ik hield een voorjaarsschoonmaak in huis en genoot van alle kleine dingen.

Bevrijdingsdag vierden we met de Ibiza/Hippiemarkt in de Westergasfabriek. Helaas vonden wij de markt tegenvallen, maar het festival in het Westerpark was super!! We keken naar Eefje de Visser en hebben een stukje gezien van DeWolff. Daarna vond mijn lichaam het beter om even een pas op de plaats te maken. We hebben gezellig gegeten bij Oom en Tante en zijn daarna weer naar huis gereden.

Vanaf morgen begint het normale ritme weer. Wat natuurlijk weer even wennen zal zijn. Hopen dat het mooie weer aanhoudt en we nog meer mogen genieten!!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *