Ups and downs

 

8042016-2

De laatste weken gaat het hier nogal met ups en downs. De ene dag hang ik met koppijn en verhoging op de bank, de andere dag voel ik me goed genoeg om de deur uit te gaan. Het wisselt zich meer dan ooit af. Moet ik normaal mijn energie al verdelen over de dag, het is nu nog heftiger. Maar ik blijf positief. Ik ben blij dat ik dagen heb dat ik heerlijk van de zon kan genieten. Al zingend op de fiets. Genieten van de momenten dat de storm en regen ineens over gaan in volle zonneschijn. De lente is volop aan het ‘broeien’. Lekker haken op de bank. Kopje koffie of thee en af en toe Netflix.

Dinsdag na de overblijf werd ik mee gevraagd als begeleiding naar de voorstelling ‘Natuurlijk’. De kids (groep 7 en 8) waren onder de indruk en deden erg leuk mee. Het was mooi in elkaar gezet en er mocht een heleboel fantasie toegevoegd worden. En toch zat er een heel duidelijke boodschap in. Wees zuinig op de natuur.

Gisterochtend mocht ik met de klas mee naar ‘Op zoek naar kunst’. In de kelder van het Rams Woerthe hebben we gekeken naar beelden en foto’s. Hildo Krop heeft heel wat indrukwekkende kunstwerken gemaakt. Waar de één het saai vond, was de ander juist onder de indruk. Na de kelder zijn we naar boven gegaan en hebben we de prachtige villa mogen bekijken. De kids waren al kamers aan het verdelen. Een geslaagde rondleiding lijkt me. Jammer dat we maar een uurtje hadden, eigenlijk te kort om al het moois rustig in je op te kunnen nemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *